Siirry sisältöön

Hanna Tuominen

Olen toiminut yrittäjänä LMI:n verkostossa vuodesta 2013. Nämä vuodet ovat täynnä mahtavia kokemuksia hienoista muutosmatkoista, joita olen saanut kokea asiakkaideni rinnalla ajattelukumppanina. Suuria ja pieniä elämänmuutoksia, heittäytymistä yrittäjyyteen ja urakehitystä korporaatioissa. Iloja ja suruja.

Koulutukseltani olen kauppatieteen maisteri, ja työskentelin pitkään julkisella sektorilla erilaisissa yritysten kehittämistehtävissä. Kokemusta on myös kulttuuri- ja yliopistomaailmasta sekä kansainvälisestä kaupasta. Olen toiminut esimies- ja johtotehtävissä sekä hallituksen jäsenenä monenlaisissa organisaatioissa. Toimin aktiivisesti myös kunnallispolitiikassa ja monissa yhdistyksissä, mm. Rotareissa, BNI:ssä, Rauman Ekonomeissa ja Eurajoen Veikoissa.

Jäin nuorena leskeksi kahden pienen lapsen äitinä. Empatiaa ei tahtonut riittää muiden usein turhilta ja pieniltä tuntuvien huolien ymmärtämiseen. Tasapainoilin työn ja perheen yhtälössä haastavissa tilanteissa, mutta opin selviytymään ja uskomaan tulevaisuuteen. LMI auttoi minua löytämään uudenlaisen asenteen elämää ja muita ihmisiä kohtaan, uudenlaista empatiaa ja uteliaisuutta.

Haluan vaikuttaa positiivisesti ympärilläni olevien ihmisten ja yritysten hyvinvointiin ja aktiivisuuteen. Haluan auttaa ihmisiä innostumaan ja saamaan voimavaransa käyttöön. Haluan auttaa työyhteisöjä toimimaan tehokkaasti, ja hyvin johdettuna ja auttaa ihmisiä löytämään työn imu, merkityksellisyyden tunne ja tavat vaikuttaa omaan menestykseensä.

Jokaisen pitäisi oppia tuntemaan itsensä ja omat motiivinsa ja hyödyntää niitä tyydyttävän ja onnellisen elämän saavuttamiseksi. Menestyksesi ainoa oikea mitta on se mitä teet verrattuna siihen mitä pystyisit tekemään.

"Henkilökohtaisella valmennuksellani kymmenet johtajat ja esimiehet ovat kehittäneet toimintaansa, löytäneet uuden vaihteen tekemiseensä ja parantaneet tulostaan."

Hanna Tuominen

Tuoreena esimiehenä olin liian innostunut kehittämään johtamaani organisaatiota ja sen palveluja asiakeskeisesti. Tulin kohdelleeksi huonosti ihmisiä ympärillään. Epävarmuus omasta osaamisesta esimiehenä näkyi yhä tarmokkaampana otteena suhteessa alaisiin – ja yhä yltyvänä vuorovaikutuksen heikkenemisenä. Tiedän, mitä tapahtuu, kun organisaatio alkaa kollektiivisesti vastustaa johtajaansa ja ruokkia tyytymättömyyttä koko ryhmän voimalla.

Toivon, ettei yksikään esimies joudu sellaiseen tilanteeseen ja haluan auttaa jokaista johtajaa kehittymään roolissaan ennakoivaksi, tasapainoiseksi ja hyvinvoivaksi johtajaksi, joka saa koko organisaation innostumaan ja motivoitumaan ja työskentelemään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. LMI:llä on siihen toimivat ja vaikuttavat työkalut. Moni puhuu näistä asioista, mutta LMI saa aikaan todellisia muutoksia.

“You are where you are and what you are because of the thoughts that dominate your mind.”

Paul J. Meyer, LMI:n perustaja

Olen  osa kansainvälistä Leadership Management International-valmennusverkostoa.

LMI on henkilökohtaisen johtajuusvalmennuksen, Business Coachauksen uranuurtaja. LMI on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1966, ja Suomessa 1990. Tänä päivänä yrittäjävetoinen verkosto palvelee yli 80 maassa ja 27 eri kielellä.