Siirry sisältöön

Hanna Tuominen

Olen kauppatieteen maisteri, jolla on kokemusta kansainvälisestä kaupasta, elektroniikkateollisuudesta, julkiselta sektorilta sekä kulttuuri- ja yliopistomaailmasta. Minulla on useiden vuosien kokemus esimies- ja johtotehtävistä sekä hallitustyösjentelystä erilaisissa organisaatioissa. Toimin aktiivisesti myös yhdistystoiminnassa, mm. Rotarytoiminnassa, Ekonomiyhdistyksessä ja urheiluseuran johtotehtävissä. Olen tasapainoillut työn ja perheen yhtälössä haastavissa tilanteissa, oppinut selviytymään ja uskomaan tulevaisuuteen.

Eteenpäin ajavana voimana minulla on halu vaikuttaa ympärillä olevien ihmisten ja yritysten hyvinvointiin ja aktiivisuuteen. Haluan auttaa ihmisiä innostumaan ja saamaan voimavaransa positiiviseen käyttöön, haluan auttaa työyhteisöjä toimimaan tehokkaasti hyvin johdettuna ja löytämään työn imu, merkityksellisyyden tunne ja tavat vaikuttaa omaan menestykseensä. Jokaisen pitäisi oppia tuntemaan itsensä ja omat motiivinsa ja hyödyntää niitä tyydyttävän ja onnellisen elämän saavuttamiseksi. Menestyksesi ainoa oikea mitta on se mitä teet verrattuna siihen mitä pystyisit tekemään.

"Henkilökohtaisella valmennuksellani kymmenet johtajat ja esimiehet ovat kehittäneet toimintaansa, löytäneet uuden vaihteen tekemiseensä ja parantaneet tulostaan."

Hanna Tuominen

Tuore esimies saattaa usein olla liian innostunut kehittämään johtamaansa organisaatiota ja sen palveluja asiakeskeisesti niin, että tulee kohdelleeksi huonosti ihmisiä ympärillään. Epävarmuus omasta osaamisesta esimiehenä näkyy yhä tarmokkaampana otteena suhteessa alaisiin – ja yhä yltyvänä vuorovaikutuksen heikkenemisenä. Olen nähnyt, mitä tapahtuu, kun organisaatio alkaa kollektiivisesti vastustaa johtajaansa ja ruokkia tyytymättömyyttä koko ryhmän voimalla.

Toivon, ettei yksikään esimies joudu sellaiseen tilanteeseen ja haluan auttaa jokaista johtajaa kehittymään roolissaan ennakoivaksi, tasapainoiseksi ja hyvinvoivaksi johtajaksi, joka saa koko organisaation innostumaan ja motivoitumaan ja työskentelemään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

“You are where you are and what you are because of the thoughts that dominate your mind.”

Paul J. Meyer, LMI:n perustaja

Olen  osa kansainvälistä Leadership Management International-valmennusverkostoa.

LMI on henkilökohtaisen valmennuksen, Business Coachauksen uranuurtaja. LMI on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1966, ja Suomessa 1990. Tänä päivänä yrittäjävetoinen verkosto palvelee yli 80 maassa ja 25 eri kielellä.

hanna_naama