Siirry sisältöön

Jos et menesty niin kuin haluaisit ja pystyisit, se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettet ole määritellyt tavoitteitasi riittävän selkeästi.”

Paul J. Meyer, LMI:n perustaja

Coaching

Coaching on prosessi, jossa autan ottamaan käyttöösi omia voimavarojasi niin, että voit saavuttaa tavoitteesi. Coachina autan sinua täsmentämään ajatteluasi ja toimintaasi, sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Saat aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Coaching antaa välineitä omissa rooleissasi kasvamiseen ja intoa tavoitteiden saavuttamiseen. Coaching tähtää sinun ja organisaatiosi kokonaisvaltaiseen kehitykseen, kasvuun ja tasapainoon parantamalla suorituskykyä ja toimintatapoja.

Asiakkaani saavuttavat huomattavia parannuksia sekä yksilötasolla (mm. yhteistyö paranee merkittävästi, sitoutuminen ja työtyytyväisyys kasvavat ja erilaiset ristiriitatilanteet vähenevät) että yritystasolla (mm. tuottavuus, laatu ja tulos kasvavat, asiakastyytyväisyys paranee ja organisaation sitoutuneisuus vahvistuu).

Olen kansainvälisen ICF:n sertifioima ACC-coach ja CBC (Certified Business Coach).

”Olen pitkään sivuuttanut henkilökohtaisen elämän, oman hyvinvoinnin ja tarpeet. Tästä johtuen oma elämä on ollut taka-alalla ja suunta hukassa. Saavutus = työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainon löytyminen, suunta.”

Coachingin tueksi, itsetuntemuksen parantamiseksi, voit tilata myös oman Reiss Motivaatioprofiilisi, jonka avulla ymmärrät, miksi jokin tilanne herättää positiivisia tai negatiivisia tunteita. Sen avulla voit aloittaa matkasi kohti onnellisempaa elämää, jossa osaat toimia niin kuin sisimmässäsi haluat. www.rmp-nordic.com

”Itsekunnioitus kasvanut / työteho / motivaatio! Kunto kasvanut huimasti.”