Siirry sisältöön

Jos et menesty niin kuin haluaisit ja pystyisit, se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettet ole määritellyt tavoitteitasi riittävän selkeästi.”

Paul J. Meyer, LMI:n perustaja

Coaching

Coaching on prosessi, jossa autan sinua ottamaan käyttöösi omia voimavarojasi niin, että voit saavuttaa tavoitteesi. Coachina autan sinua havainnoimaan omaa ajatteluasi ja toimintaasi. Ajattelemaan selkeämmin. Saat aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Kun haluat uudistaa ajatteluasi, coaching voi olla ratkaisu. Löydät uusia voimavaroja, tunnistat rajoittavia ajattelutapoja ja järjestät ajatuksesi arvojesi mukaiseen järjestykseen.

Olen kansainvälisen ICF:n sertifioima ACC-coach ja CBC (Certified Business Coach).

”Olen pitkään sivuuttanut henkilökohtaisen elämän, oman hyvinvoinnin ja tarpeet. Tästä johtuen oma elämä on ollut taka-alalla ja suunta hukassa. Saavutus = työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainon löytyminen, suunta.”

Coachingin tueksi, itsetuntemuksen parantamiseksi, voit tilata myös oman Reiss Motivaatioprofiilisi, jonka avulla ymmärrät, miksi jokin tilanne herättää positiivisia tai negatiivisia tunteita. Sen avulla voit aloittaa matkasi kohti onnellisempaa elämää, jossa osaat toimia niin kuin sisimmässäsi haluat. www.rmp-nordic.com

”Itsekunnioitus kasvanut / työteho / motivaatio! Kunto kasvanut huimasti.”