Siirry sisältöön

Jos et menesty niin kuin haluaisit ja pystyisit, se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettet ole määritellyt tavoitteitasi riittävän selkeästi.”

Paul J. Meyer, LMI:n perustaja

Hyvää johtajuutta tarvitaan nyt

Hyvää johtajuutta tarvitaan erityisesti haastavissa tilanteissa, jollaisessa nyt todellakin ollaan. Tarvitaan kykyä luoda yhteinen käsitys tilannekuvasta ja siitä, mikä on tärkeää juuri nyt. Kommunikaatio on tavallistakin tärkeämpää, vaikka se poikkeuksellisissa etätyöskentelyolosuhteissa on varmasti normaalia vaikeampaa.

Hyvä johtaja on empaattinen kommunikoija, joka myös aidosti kuuntelee. Vaikka ollaan etäyhteyksissä, vaihdetaan silti kuulumiset ja kysellään oikeasti, miten arki kullakin sujuu ja pohditaan yhdessä, miten tästä eteenpäin. Virtuaalikontakteissa jää helposti paljon sellaista tekemättä, mikä on luontevaa kanssakäymistä työyhteisössä. Mieti, mikä auttaa luomaan turvallisen työympäristön ja tuo se myös etäyhteyksiin.

Haasteet saattavat nyt tuntua ylitsepääsemättömiltä ja on vaikea tehdä mitään järkevää. Soita, jos kaipaat ajatusten selkeyttämistä. Pohdimme juuri sinun haasteitasi, etsimme pahimmat ongelmakohdat ja ratkaisut niiden ylittämiseksi. Coachina en tarjoa vastauksia enkä konsultoi, vaan autan sinua löytämään omia ratkaisujasi ja selkeyttä niihin asioihin, joita haluat pohtia.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme! Vain, kun olemme itse kunnossa, voimme olla avuksi myös muille. Pysähdy, luo rutiineja, nuku. Huolehdi itsestäsi, perheestäsi ja yrityksestäsi.

Nautitaan kaikesta huolimatta kevään merkeistä