Siirry sisältöön

Jos et menesty niin kuin haluaisit ja pystyisit, se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettet ole määritellyt tavoitteitasi riittävän selkeästi.”

Paul J. Meyer, LMI:n perustaja

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa keskitymme juuri sinulle tärkeisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Strukturoitu prosessi haastaa arvioimaan ja kehittämään omia toimintatapoja ja kasvamaan johtajan roolissa. Se on tehokas tapa uudistaa ja kehittää johtamisominaisuuksia vieden samalla juuri nyt ajankohtaisia ja keskeisiä projekteja eteenpäin ja ratkoen niissä eteen tulevia haasteita. Se antaa rohkeutta ja keinoja toteuttaa pitkään vireillä olleet suunnitelmat, joita et jostain syystä vain ole saanut toteutettua. Se lisää päivittäistä aktiivisuuttasi ja auttaa kiireen keskellä.

Total Leader® -konsepti on ainutlaatuinen ja kattava liiketoiminnan kehittämisen kokonaisuus. Se on vuosikymmenten kehittämistyön tulos, globaalisti koeteltu ja lokalisoitu. Kokonaisvaltainen johtamisosaaminen syntyy neljän johtajuuden osa-alueen kehittämisen tuloksena. LMI:n Total Leader® -valmennuskokonaisuuden avulla kehität itseäsi ja organisaatiotasi: Tarvekartoituksessa päätämme yhdessä, mistä Sinun ja organisaatiosi kannattaa aloittaa tai miten jatkaa menestyksen tiellä. Ainutlaatuinen kokonaisvaltainen kehittämiskonsepti yhdessä kokeneen ja koulutetun valmentajan kanssa takaa valmennustemme vaikuttavuuden ja lunastaa lupauksemme: ”We are developing leaders and organizations to their full potential!”

“Käyttäytymiseni alaisia kohtaan on muuttunut paremmaksi, äkkipikaisen luonteenpiirteen omaavana, mietiskelen sanomiseni tarkemmin.”