Siirry sisältöön

Jos et menesty niin kuin haluaisit ja pystyisit, se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettet ole määritellyt tavoitteitasi riittävän selkeästi.”

Paul J. Meyer, LMI:n perustaja

LMI Total Leader-kokonaisuus

LMI-johtajuusvalmennuksessa keskitymme juuri sinulle tärkeisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Strukturoitu prosessi haastaa arvioimaan ja kehittämään omia toimintatapoja ja kasvamaan johtajan roolissa. Se on tehokas tapa uudistaa ja kehittää johtajuusominaisuuksia vieden samalla juuri nyt ajankohtaisia ja keskeisiä projekteja eteenpäin. Ratkot arjessa eteen tulevia haasteita.

Valmennus antaa rohkeutta ja keinoja toteuttaa pitkään vireillä olleet suunnitelmat, joita et jostain syystä vain ole saanut toteutettua. Se nostaa motivaatiotasi, lisää päivittäistä aktiivisuuttasi ja auttaa kiireen keskellä. Toimit fiksummin, et välttämättä kovemmin.

Total Leader® -konsepti on ainutlaatuinen ja kattava liiketoiminnan kehittämisen kokonaisuus. Se on vuosikymmenten kehittämistyön tulos, globaalisti koeteltu ja lokalisoitu. Kokonaisvaltainen johtamisosaaminen syntyy neljän johtajuuden osa-alueen kehittämisen tuloksena.

LMI:n Total Leader® -valmennuskokonaisuuden avulla kehität itseäsi ja organisaatiotasi: Tarvekartoituksessa päätämme yhdessä, mistä Sinun ja organisaatiosi kannattaa aloittaa tai miten jatkaa menestyksen tiellä. Ainutlaatuinen kokonaisvaltainen kehittämiskonsepti yhdessä kokeneen ja koulutetun valmentajan kanssa takaa valmennustemme vaikuttavuuden ja lunastaa lupauksemme: ”We are developing leaders and organizations to their full potential!”

“Käyttäytymiseni alaisia kohtaan on muuttunut paremmaksi, äkkipikaisen luonteenpiirteen omaavana, mietiskelen sanomiseni tarkemmin.”