Siirry sisältöön

Jos et menesty niin kuin haluaisit ja pystyisit, se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettet ole määritellyt tavoitteitasi riittävän selkeästi.”

Paul J. Meyer, LMI:n perustaja

Onnistunut sukupolvenvaihdos

Mitkä asiat on tärkeää siirtää seuraavalle sukupolvelle, jotta yritystoiminta jatkuisi menestyksekkäästi? Miten ottaa näitä asioita puheeksi? Mitä itse teen sitten kun en enää johda tätä yritystä? Miten saan kaiken tarvitsemani tiedon, jotta voin jatkaa yrityksen johtajana?

Sukupolvenvaihdoksen onnistuminen ei ole itsestäänselvyys. Asioiden puheeksi ottaminen saattaa tuntua molemmista osapuolista kiusalliselta ja vaikealta. Ulkopuolisen valmentajan kanssa johtamiseen liittyviä asioita käydään systemaattisesti läpi eri näkökulmista ja löydetään kipupisteet, joihin pitää erityisesti paneutua ja panostaa.

Valmennus kehittää oikeaa asennetta ja vahvistaa jatkajan roolia uutena johtajana. Samalla auttaa yritystoiminnan jättäjää visioimaan ja aloittamaan uudenlaisen innostavan elämän vapaaherrana.

”Olen pitkään sivuuttanut henkilökohtaisen elämän, oman hyvinvoinnin ja tarpeet. Tästä johtuen oma elämä on ollut taka-alalla ja suunta hukassa. Saavutus= työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainon löytyminen, suunta.”

scy_small  LMI_International_logo_small